The Relatively Hiding Escutcheon - Gully Var

E-juice till ecigg

Det är som sagt väldigt viktigt att man tar hand om sin hälsa så att man kan må så bra som möjligt och det finns många saker som man kan göra för att man ska må bättre och att man ska känna sig pigg och fräsch. För det är ju det man vill känna, att man har ork och kraft att göra saker som man behöver och att man kan må bra. Ja det är ju något som vi alla vill.
Vissa kämpar ju med laster som rökning till exempel och då är det ju väldigt viktigt att man börjar där och att ta bort cigaretterna. För det gör bara dåligt för kroppen och det är någon som är väldigt nedbrytande och som man behöver sluta med om det är så att man röker.

Det finns hjälp att få 

Det verkar vara olika och för vissa så är det lätt att sluta och andra så är det svårare, ja det kan vara så att man behöver lite hjälp på traven för att kunna klara det. Många använder sig av eciggs och e-juice som hjälper dom att trappa ner och sluta. Det finns tydligen olika smaker ecigg så det är ju nått som man får välja bland i så fall. 
Ja det är bra att man börjar där att sluta med rökning för den är så skadlig för alla runtomkring. Sen är det ju många andra saker som man kan göra för att man ska må bättre och känna sig friskare och hälsosammare. Ja det är väldigt bra att det går att få den hjälp som man vill och behöver för att det ska bli lättare och roligare att komma igång. Det kan vara bra att börja tillsammans med någon annan så  att man får lite pepp och hjälp att fortsätta tillsammans mot en hälsosammare väg.