The Relatively Hiding Escutcheon - Gully Var

Vill lära mig

Något som jag verkligen skulle vilja lära mig är att spela gitarr, jag började att göra det för många år sedan men sen så slutade jag med det. Fick liksom inte tid till det mer eller jag tog mig inte den tiden. Men jag kommer ihåg hur kul jag tyckte att det var och det är något som jag väldigt gärna skulle vilja ta upp igen. 
Ja fet är så härligt och så tillfredställande att få lära sig något nytt och speciellt när det komma till musik, det är så givande och så avkopplande att sitta och spela lite.

Mycket jag vill lära mig

Ja det är mycket som jag vill lära mig och som jag skulle vilja ägna mer tid åt, men ibland blir det inte att jag gör det. Men det blir kanske längre fram att jag tar tag i det och ser till att lära mig gitarr. Någon gång i livet så måste jag lära mig det så är det bara. 
Sen så skulle det vara kul att lära sig att spela piano också, det är så vackert tycker jag och att få kunna spela det bra det vore verkligen en dröm.
Det finns så många instrument som vore kul att kunna, när jag var liten så spelade jag klarinett och det var verkligen så fint tycker jag. Men sen när jag kom upp i tonåren så tyckte jag inte att det var lika kul längre så då slutade jag med det och det är ju synd tycker jag nu. Men jag är ändå glad över att jag inte behövde fortsätta för jag tyckte det inte var kul då.
Så det vara bara bra, men det skulle vara kul att ta upp det igen och få pröva på och se hur mycket jag kommer ihåg om jag kommer ihåg något alls vill säga.